Eтапи на популяризиране на SEO уебсайтове – част 3 (продължение на част 2)

Eтапи на популяризиране на SEO уебсайтове

Eтапи на популяризиране на SEO уебсайтове

Eтапи на популяризиране на SEO уебсайтове. Етап 7 на SEO – вътрешно свързване

Огромен брой фактори влияят върху класирането на даден сайт и един от тях е правилното разпределение на статичното тегло върху рекламираните страници.

При оптимизиране на популяризираните страници е важно да не забравяте за компетентната организация на вътрешното свързване на сайта. Tака че потребителите и роботът за търсене да могат лесно да стигнат до други раздели.

Правилното свързване на организацията осигурява следните предимства:

Значение на страницата“ – този показател се определя от броя на връзките, които водят към страницата, както външни. Tака и вътрешни се вземат предвид.

Уместност на заявките – поставянето на котва връзки на други страници може да подобри тяхното значение за ключовите думи, които се популяризират.

Индексиране – поставянето на връзки на страници ви позволява да ускорите индексирането на нови материали.

Използваемост – колкото по -голям е сайтът, толкова по -сложна е неговата структура. Компетентното поставяне на връзки в секциите позволява на потребителя да получи най -пълната информация за наличните стоки и услуги и увеличава продължителността на престоя им в ресурса.

Етап 8 на SEO – оптимизация на съдържанието

Следващата стъпка в популяризирането на уебсайтове е оптимизиране на съдържанието и формиране на мета тагове:

Оптимизиране на етикетите на заглавията на всички страници на сайта.

Оптимизиране на тагове за описание на всички страници на сайта.

Оптимизиране на H1 заглавки.

Подготовка на текстове за страници в съответствие със събраната семантика.

Всички препоръки за оптимизиране на съдържанието са направени въз основа на анализ на данни от ТОП-10 резултати от търсенето за популяризирани заявки.

Етап 9 на SEO – външна оптимизация

Външната оптимизация включва анализ и регулиране на масата на връзката. На този етап от популяризирането на уебсайтове се извършва подбор на тематични и авторитетни ресурси. Не забравяйте за филтрите, които могат да бъдат наложени от търсачките, така че трябва да работите с връзки много внимателно.

Най -лесният начин да получите естествени и безплатни връзки е да разработите ресурса по такъв начин, че самите потребители да се свързват с него.

Eтапи на популяризиране на SEO уебсайтове – част 3 (продължение на част 2)
Към началото