Чаши за кафе със снимки върху тях

Чаши за кафе със снимки върху тях

В нашата печатница можете да поръчате печат върху чаши, чаши със снимки за различни цели. Чаши за кафе със снимки върху тях. За кафе предлагаме да използвате специални сервизи за кафе. Този комплект включва чаша, чинийка и лъжица. Елегантен и кокетен сервиз за кафе със снимка или лого може да служи както за индивидуален, така и за корпоративен подарък. Комплектът за кафе включва: чаша, чинийка, лъжица. Приложението е възможно само върху чаша. Обем на чашата 150 мл, диаметър 78 мм. Печат, снимки върху метални чаши.

Чаши за кафе със снимки върху тях

Представяме печат върху метални чаши, покрити с бял емайл. Рамката е боядисана в синьо или сребристо. Печатът върху желязна чаша в ретро стил ще ви помогне да създадете оригинален сувенир, който определено няма да ви остави безразлични. В допълнение, отпечатването върху метална чаша може да се използва за създаване на характерна поставка за молив или саксия за малко растение.

Гарантирано ще направите фурор, като раздадете чаши със снимка на героя на повода на участниците в тържеството. И ако на събитието е планирано състезание, тогава чаша със снимка ще бъде отлична награда.

Печатът върху чаши е търсен не само за лични нужди, но и в бизнеса. В крайна сметка, чаша с лого е отличен корпоративен сувенир, който може да бъде представен на партньори на всяко събитие или за Нова година. Чашата с дизайн гарантирано ще остане при получателя, защото е не само красив, но и полезен, практичен подарък.

Печатът върху чаши за кетъринг организации, независимо дали е ресторант, кафене или столова, ще ви помогне да създадете свой собствен стил и да подчертаете индивидуалността на заведението на скромна цена.

Печатът върху чаши, поръчан от нашата печатница, няма да избледнее с времето. Чашите от снимката не се страхуват от триене и висока температура. Нашите чаши с печат могат да се мият в съдомиялна машина.

Причините за популярността на такъв подарък: практичност, ниска цена и най-важното – чаша със снимка или пожелание ще зарадва собственика си всеки ден, зареждайки го с позитивизъм и радостно настроение.

Чаши за кафе със снимки върху тях
Към началото