Резултати от къртене на баня сами

Резултати от къртене на баня сами. Ако разрушаването на банята е извършено неправилно, това ще се отрази на резултата от самото преустройство на банята. Въпреки че първоначално може да спестите пари, като извършите сами къртенето на банята. Неправилното боравене с нея може в крайна сметка да Ви струва повече ремонта, отколкото ако просто сте наели професионалист. Дори и да сте внимателни, можете да причините необратими щети. Те могат да засегнат цялостния външен вид на новата Ви баня и общата стойност на вашия имот.

Резултати от къртене на баня сами

Просто при всеки проект за разрушаване „направи си сам“ има редица неща, които могат да се объркат, когато става въпрос за извършване на къртене на баня сами.  Най-общо казано, самостоятелното къртене на баня е безопасно, ако следвате всички необходими предпазни мерки. Въпреки това, дори когато действате внимателно, нещата пак могат да се объркат. Многото водопроводни инсталации в малко пространство могат да доведат до течове и бъркотии. Да не говорим, че може да присъства опасна оловна боя, а гипсокартонът може да произведе фин прах, който дразни очите и белите дробове.

Това е непосилна работа

Дори и да сте опитни в работата по къртене, цялото това разрушаване, повдигане, дърпане и разкъсване оказва влияние върху тялото Ви. Ако решите сами да се справите с къртенето на банята, планирайте да бъдете изтощени по време на процеса и да се разболеете сериозно през следващата седмица.

Отнема време

Разрушаването на баня изисква задълбочено разбиране на това, което разрушавате и бъдещите ви планове за пространството. Ако планирате само малък ремонт, може да успеете да се измъкнете с къртенето на банята си през уикенда.

Въпреки това, ако банята Ви е голяма, къщата Ви е стара или планирате да промените всичко, разрушаването на банята може да бъде сложна и обширна работа, отнемаща седмици или повече. Ще трябва да научите основите на работата по разрушаване и след това да отделите време, за да ги приложите правилно. Къртенето е много по-лесно за изпълнител с опит- те ще могат да свършат работата бързо (без да нанасят щети).

Вие носите отговорност за изхвърлянето на отпадъците

Да се ​​каже, че къртенето е като разхвърлянето би било подценяване. Има отломки, прах, пирони и мръсотия, които ще трябва да бъдат почистени и изхвърлени правилно, ако решите да тръгнете по пътя „Направи си сам“. Наемането на контейнер за боклук обикновено е най-удобната опция за изхвърляне, когато се отървете от остатъците от изкъртването на банята. Всичко, което трябва да направите, е да напълните контейнера за боклук, след като разрушителната работа приключи. Разходите за изхвърляне обаче могат да нараснат бързо, особено когато хвърляте водопроводни инсталации, дърва и други тежки предмети в контейнера. Ако превишите лимита на теглото на вашия контейнер, цените на контейнерите бързо ще ескалират.

В най-лошия случай може да се наложи да наемете втори контейнер за боклук, за да завършите почистването, което по същество удвоява разходите за изхвърляне.

Резултати от къртене на баня сами
Към началото